Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.
Ingredienser
400 g kyllingkjøttdeig
½ stk løk
1 pose tacokrydder
ca.1dl vann
1 glass tacosaus
1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
1 stk hakket rød paprika
1 dl revet hvitost
8 stk hvetetortilla
Guacamole:
1stk avocado
litt sitronsaft
1 båt revet hvitløk
litt salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 175 °C og varm tortillaene som anvist på pakken.
2. Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter. Ha i mais og paprika.
3. Legg noen skjeer av kyllingfyllet på hver tortilla og rull sammen. Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form. Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 225 °C til osten har smeltet.
4. Del avokadoen i to og ta ut steinen. Mos med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene.
Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar