tirsdag 18. januar 2011

Burritos med kyllingkjøttdeig







Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.


Ingredienser

400 g kyllingkjøttdeig
½ stk løk
1 pose tacokrydder
ca.1dl vann
1 glass tacosaus
1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
1 stk hakket rød paprika
1 dl revet hvitost
8 stk hvetetortilla



Guacamole:

1stk avocado
litt sitronsaft
1 båt revet hvitløk
litt salt og kvernet pepper



Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 175 °C og varm tortillaene som anvist på pakken.


2. Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter. Ha i mais og paprika.


3. Legg noen skjeer av kyllingfyllet på hver tortilla og rull sammen. Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form. Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 225 °C til osten har smeltet.


4. Del avokadoen i to og ta ut steinen. Mos med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene.

Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar