150 g perlebyg
Litt ruccola salat
1 moden mango
Fersk koriander
Evt. vårløk
Dressing:
1 ss frisk revet ingefær
½ sitron
2 ts god honning
2 ss olje
Perlebyggen skylles først i vann. Legg det f.eks. i en tett sikt og hell vann over. Ha deretter perlebyggen i kokende vann som er lett saltet og kok etter anvisningen på pakken. Ha gjerne en del vann i, så kan du heller helle fra etter kokning.
Sikt fra vannet og avkjøl perlebyggen. Skyll ruccolaen, skrell mangoen og skjær fruktkjøttet fra steinen. Vask vårløk og kutt i små stykker. Bland sammen perlebygg, frukt og grønnsaker.
Dressingen lages av revet ingefær, sitronsaft, honning og olje. Hell dressingen over salaten og avslutt med å drysse koriander blader over til slutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar