onsdag 19. januar 2011

Spansk suppe

120 g spansk chorizopølse.
1 ss olivenolje.
1 stor eller 2 små løk eller rødløk.
1 paprika.
6 tomater.
1 boks kikerter (ca. 300-400 g).
400 g spinat.
8 dl vann.
1 kyllingbuljong.
2-3 dl fløte.
Evt. 2 ss maizena.
Salt og pepper.



Skjær chorizopølsen i terninger og surr disse i olje i en gryte. Hakk løk og ha det i gryten. Kutt paprikaen og tomatene i terninger og tilsett i gryten.

Tilsett kikertene, spinaten (husk å skylle salaten først hvis den er fersk), vann og buljong. La suppen surre i et kvarters tid.

Tilsett fløte og eventuelt maizena. Smak til med salt og pepper (ikke så mye salt ettersom pølsen allerede har gjort suppen litt salt).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar