120 g spansk chorizopølse.
1 ss olivenolje.
1 stor eller 2 små løk eller rødløk.
1 paprika.
6 tomater.
1 boks kikerter (ca. 300-400 g).
400 g spinat.
8 dl vann.
1 kyllingbuljong.
2-3 dl fløte.
Evt. 2 ss maizena.
Salt og pepper.
Skjær chorizopølsen i terninger og surr disse i olje i en gryte. Hakk løk og ha det i gryten. Kutt paprikaen og tomatene i terninger og tilsett i gryten.
Tilsett kikertene, spinaten (husk å skylle salaten først hvis den er fersk), vann og buljong. La suppen surre i et kvarters tid.
Tilsett fløte og eventuelt maizena. Smak til med salt og pepper (ikke så mye salt ettersom pølsen allerede har gjort suppen litt salt).
onsdag 19. januar 2011
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar