onsdag 14. april 2010

Sarah Bernhardt

200 gr mandler
210 gr melis
3 stk eggehviter


Smørkrem:
75 gr smør
100 gr melis
1 ts vaniljesukker
Ca 1,5 stk eggeplommer
1 ss kakao

Glasur:
100 gr mørk sjokolade
1 ss smør





FREMGANGSMÅTE:
 
(1 porsjon gir ca 16 stykker)


Eksklusive småkaker av fiin gammel årgang!



Slik gjør du:
Skåld mandlene og tørk dem godt. Mal dem på mandelkvern og bland i melisen. Pisk eggehvitene og bland alt forsiktig. Sett kakene med skje på bakepapirkledd plate. Det skal bli 16-18 stk. Glatt dem på overflaten og stek dem ved 175 grader i ca 15 minutter eller til de er gylne.

Bland alle ingrediensene til smørkremen og fordel kremen på undersiden av kakene.
Smelt sjokolade og smør i mikrobølgeovn eller vannbad og bre glasuren over smørkremen. Serveres når glasuren er stivnet.


Spesielle egenskaper Glutenfri, Uten hvetemel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar