mandag 29. august 2011

Tunfiskkaker





Ingredienser:



Til ca 15 stk.
4 vårløk
3 bokser tunfisk i vann
2 egg
2 dl gresk yoghurt
1 dl persille
3 hvitløksfedd
2 dl strøkavring
Litt salt og pepper
Olje til stekning

Framgangsmåte for Tunfiskkaker:

Vårløk, persille og hvitløk hakkes fint og legges i en stor skål. Resten av ingrediensene tilsettes og det hele røres sammen inntil blandingen er en fast masse. Husk å presse vannet fra tunfisken før det tilsettes med de andre ingrediensene. Tilsett evt. mer strøkavring hvis farsen ikke er fast nok.

Stilles i kjøleskapet i cirka en halv time innen det stekes.

Ha olje på en panne og form en og en tunfiskkake vha. en spiseskje. Stekes på pannen ca. 10 minutter på hver side inntil de har fått en brunlig farge og har en forholdsvis hard flate. Disse tunfiskkakene smaker ordentlig godt og kan anbefales til den travle hverdagen når man vil spise fisk til middag. Ha i ekstra krydder urter for enda mer smak. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar