mandag 9. mai 2011

Bananmuffins




Ingredienser:


2 modne bananer
2 egg
125 g sukker
2 ts bakepulver
2 ts kanel
1 ts vaniljesukker
200 g hvetemel
100 g smeltet margarin
125 g mørk sjokolade (kokesjokolade).

Glasur:
1 ss vann
100g melis
Sjokoladedryss til pynt





Framgangsmåte for Bananmuffins:

Start med å smelte smøret. Imens piskes egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis. Bland mel sammen med bakepulver og kanel. Mos bananene og rør disse inn i eggedosisen sammen med melblandingen og det smeltede smøret som skal være delvis avkjølt. Grovhakk sjokoladen og rør i til slutt. Fordel blandingen over i 16 små muffinsformer, eller 12 store. Settes midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.

Når muffinsene er avkjølt lages glasuren som legges ovenpå hver muffins og strøs med sjokoladepynt på toppen før glasuren er tørket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar