mandag 9. mai 2011

Linsesalat




Ingredienser:


200 g linser
½ l vann til kokning
En bunt persille eller basilikum (eller halvt af hvert).
½ rødløk
10 cherry- eller cocktailtomater.
½ paprika


Framgangsmåte for Linsesalat:

Skyll linsene godt og kok dem under lokk i 20 minutter, eller etter anvisningen på pakken. Imens linsene koker lages resten av salaten. Hakk rødløk og krydderurter. Kutt tomatene i 4 båter og paprikaen i små firkantede stykker.

Bland de avkjølede kokte linsene med de øvrige ingrediensene i en skål og server linsesalaten som tilbehør til andre retter, eller for seg selv.

Tips: Hvis linsesalaten serveres som en egen rett kan man eventuelt drysse sprøstekt bacon eller små stykker chorizopølser på for å gi den litt ekstra smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar