mandag 9. mai 2011

Fettfattig oppskrift på kjøttsaus



Ingredienser:


500 g mager kjøttdeig
1 ss olivenolje
2 løk
1 pastinakk eller annen rotfrukt
1-2 gulrøtter
½ squash
1 boks hakkede tomater
4 tomater
Salt, pepper og oregano.
Friskrevet parmesanost.


Framgangsmåte:

Brun kjøttet i olje i en gryte. Hakk løkene og tilsett. Skrell pastinakk og gulrøtter, kutt dem i små stykker (som terninger) og ha dem i gryten. Del squashen på langs, skrap ut kjernene i midten og kutt resten i små stykker. Tilsett i gryten sammen med hakkede tomater. Hakk tomatene og ha disse også i.

La kjøttsausen surre til grønnsakene er møre. Smak til med salt, pepper og oregano. Server med spaghetti eller annen pasta og revet parmesan på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar