mandag 9. mai 2011

Kyllingsalat




Ingredienser:


400 g kokt eller ferdigstekt kyllingkjøtt (uten skinn og ben).
125 g frosne erter
250 g knollselleri
Vann og salt til å koke selleri i
3 stilker stangselleri
2 sylteagurker

Dressing:
1 dl lett rømme
1 dl lett creme fraiche
1/2 ts salt
2 ts sennep
1/2 ts karry


Framgangsmåte for Kyllingsalat:

Tin opp ertene og skjær kyllingkjøttet (som skal være ferdigstekt) i små stykker.

Skrell knollsellerien og skjær den i fine strimler. Kok strimlene nå i lettsaltat vann så de blir halvmøre. La de nå få tørket og avkjølt seg. Skjær stangselleri i skiver og hakk sylteagurkene. Bland det hele sammen i en skål.

Dressing: Rør creme fraiche og rømme sammen i en skål og smak til med salt, sennep og karry. Hell dressingen over kyllingsalaten og la den stå og trekke kaldt i ca 10 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar