tirsdag 10. mai 2011
Omelett med bacon og sjampinjong
Ingredienser:
6 egg
12 ss melk
1 ss smør
200 g bacon i mindre biter
4 sjampinjonger
1 liten løk
Evt. en halv paprika
Framgangsmåte for Omelett med bacon og sjampinjong:
Stek bacon sprø på en panne og legg det deretter på en tallerken med kjøkkenpapir som kan suge til seg fettet fra baconet.
Skjær sjampinjongene i skiver, løken i små terninger og paprikaen i strimler. Pisk egg og melk sammen i en skål. Smelt smøret på en panne og hell eggeblandingen over. Stek omeletten ved svak varme. Når den begynner å stivne i bunnen kan løk, paprika og sjampinjong legges ovenpå.
Stek omeletten til den er helt fast og server den mens den er varm.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar