mandag 7. februar 2011

Fiskenes kake




Bunn:

3 egg
100 g sukker
100 g hvetemel
1 ts bakepulver


Fyll og pynt:

1/4 boks aprikoser
5 dl TINE Kremfløte
2 dl aprikossyltetøy



Pynt:

kakaopulver
mandelflak
aprikoser



Slik gjør du

Kakeform med hjertefasong. I stekeovnen ved 175 grader i ca. 25 minutter.

Sprøyt sjokoladekremstjerner rundt hele kaken. Pynt til slutt med aprikosbåter slik bildet viser.

Visp egg og sukker til tykk eggedosis. Tilsett hvetemel siktet sammen med bakepulver og bland dette forsiktig i eggedosisen. Hell røren i en godt smurt, melstrødd kakform, gjerne med hjertefasong. Stek kaken og avkjøl på rist.

Del kakebunnen i tre lag og dynk disse med saus fra aprikosboksen.Visp kremfløten. Bland halvparten av kremen med aprikossyltetøy og fyll dette mellom de to kakelagene. Smør et jevnt lag hvit krem på det øverste kakelaget.

Bland resten av kremen med sjokoladesaus og fyll i en sprøytepose. Lag fiske-mønster etter kakebildet og klipp ut midten. Dryss i kakaopulver slik at fiskemønsteret blir markert. Lag fiskeøyne med mandelflak og sprøytegele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar