mandag 7. februar 2011

Skyttens kake



Ingredienser

5 egg hele


Bunn:

2 dl sukker
1 dl hvetemel
1 1/2 dl hvetemel sammalt grov
1 ts bakepulver


Fyll:

3 dl multer
1/2 dl multelikør
3 dl TINE Seterrømme

Pynt:

marsipan farget med konditorfarge og kakaopulver
lakrislisser
mynteblader
1 dl multer

 
 
Slik gjør du

Rund kakeform, ca.24 cm i diameter. I stekeovnen ved 175 grader i ca.30 minutter.

Visp eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn mel blandet med bakepulver. Hell røren i smurt form og stek kaken. Avkjøl på rist og del i to lag.

La multene trekke i likør et par timer.

Visp rømmen stiv som krem og bland inn de likørmarinerte multene. Dynk bunnene med multesaft og melk og dekk med rømmekremen.

Lag mønster til dette stjernetegnet i farget marsipan så godt som du kan etter kakebildet. Pynt med lakrislisser, multer og mynteblader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar