Ingredienser
5 egg hele
Bunn:
2 dl sukker
1 dl hvetemel
1 1/2 dl hvetemel sammalt grov
1 ts bakepulver
Fyll:
3 dl multer
1/2 dl multelikør
3 dl TINE Seterrømme
Pynt:
marsipan farget med konditorfarge og kakaopulver
lakrislisser
mynteblader
1 dl multer
Slik gjør du
Rund kakeform, ca.24 cm i diameter. I stekeovnen ved 175 grader i ca.30 minutter.
Visp eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn mel blandet med bakepulver. Hell røren i smurt form og stek kaken. Avkjøl på rist og del i to lag.
La multene trekke i likør et par timer.
Visp rømmen stiv som krem og bland inn de likørmarinerte multene. Dynk bunnene med multesaft og melk og dekk med rømmekremen.
Lag mønster til dette stjernetegnet i farget marsipan så godt som du kan etter kakebildet. Pynt med lakrislisser, multer og mynteblader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar